Wasserij Amsterdam

Zoekt u een wasserij in Amsterdam? We kunnen u van dienst zijn met verschillende soorten wasgoed, van bedrijfskleding en textiel tot aan het reinigen van het tapijt. We beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring, om u op basis van de juiste (was)middelen en machines van dienst te kunnen zijn. We zorgen er als wasserij in Amsterdam graag voor dat uw wasgoed er weer als nieuw uit komt te zien en bovendien heerlijk fris ruikt. Gaat het u om tafellinnen en platgoed of aan de andere kant om de reiniging van uw bedrijfskleding? U bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres, we gaan er graag voor u mee aan de slag.
linnen-verkoop-verhuur
shutterstock_192219887

Tafellinnen en platgoed

We kunnen u als wasserij in Amsterdam onder andere goed van dienst zijn met verschillende soorten tafellinnen. We zorgen voor een effectieve reiniging, bijvoorbeeld voor uw complete restaurant, hotel of de zaal. Wilt u particulier gebruik maken van onze diensten, om het tafellinnen en ander wasgoed professioneel te laten wassen? Geen probleem, we werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Uiteraard gaan we in onze wasserij in Amsterdam ook graag aan de slag met uw platgoed. U kunt denken aan beddengoed zoals hoeslakens en slopen, zodat u die zelf niet hoeft te wassen.

Wasserij in Amsterdam

We hebben bij ons in de wasserij in Amsterdam meer dan voldoende ruimte om u ook bij grotere hoeveelheden wasgoed vlot en vakkundig van dienst te kunnen zijn. We stemmen de hoeveelheid wasmiddel netjes af op de vervuiling en het type vlekken waar u mee te maken heeft. Daarnaast kunnen we u in de stomerij van dienst zijn of zorgen we graag voor de reiniging van bijvoorbeeld uw tapijt. We zijn als wasserij in Amsterdam in verschillende markten thuis. Benieuwd naar ons wasproces of de wijze waarop we ervoor zorgen dat we heel efficiënt wassen en toch een brandschoon resultaat weten te behalen? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.
wasserij3