Wasserette Amsterdam

Zoekt u een wasserette in Amsterdam, waar u bijvoorbeeld terecht kunt voor het wassen van uw tapijt, (bedrjifs)kleding of uw bedlinnen? We zijn u er graag mee van dienst. We beschikken over diverse grote wasmachines, waardoor we u zowel bij kleine of heel grote hoeveelheden goed van dienst kunnen zijn. We zijn een wasserette voor particulieren en zakelijke klanten, u bent bij ons van harte welkom. We zorgen ervoor dat we uw kleding of ander textiel bij ons in de wasserette in Amsterdam mooi schoon wassen, zodat dit weer als nieuw uit de machine komt.
wasserij3
wasserij

Controle op vervuiling

We voeren zowel bij tapijtreiniging als het wassen van ander textiel of bedlinnen voor dat we een controle op de vervuiling uitvoeren. Welk type vlekken zit er in en hoe kunnen we het best zorgen voor een hygiënisch resultaat? We zorgen er als wasserette in Amsterdam voor dat we voor een grondige reiniging kunnen zorgen, zonder aan de andere kant gebruik te maken van (teveel) chemische reinigingsmiddelen. In plaats daarvan proberen we zo efficiënt mogelijk te wassen, zonder dat dit de resultaten bij ons in de wasserette in Amsterdam in de weg hoeft te zitten.

Wasserette in Amsterdam

We zijn een wasserette in Amsterdam, open voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Benieuwd hoe we voor uw wasgoed kunnen zorgen of hoe we ervoor zorgen dat het tapijt er weer als nieuw uit komt te zien? Uiteraard vertellen we u graag meer over de grote wasmachines die we hebben staan en de andere mogelijkheden die we hebben. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een professionele wasserette in Amsterdam, die aan de andere kant toch heel toegankelijk is. Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.
wasserij3