Zoekt u naar een specialist in textielreiniging, voor zowel particulieren als bedrijven? We maken gebruik van moderne en professionele was- en afwerkapparatuur. De specifieke aangepaste wasprocessen en onze nauwkeurige manier van werken helpen ons de best mogelijke kwaliteit te bieden.

Dit betekent dat u kunt rekenen op milieuvriendelijke textielreiniging, we verbruiken een beperkte hoeveelheid water en zorgen voor een nette afvoer van het afvalwater. Daarnaast maken we gebruik van de juiste dosering voor wasmiddelen, waardoor we de vervuiling als het gevolg van textielreiniging tot een minimum kunnen beperken.

Tafellinnen en platgoed

We kunnen u op het gebied van textielreiniging onder andere van dienst zijn met tafellinnen en platgoed. We beschikken over een uitgebreide deskundigheid, werken flexibel en leveren de best mogelijke kwaliteit. We hebben het totale proces in eigen beheer, waardoor we maximaal professioneel, efficiënt en servicegericht kunnen werken.

Wilt u het tafellinnen voor uw restaurant, hotel of een zaal laten reinigen? We zorgen er met textielreiniging voor dat uw linnen weer goed schoon wordt, of het nu gaat om tafellakens, servetten of tafelrokken. Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld goed van dienst zijn met platgoed ,waaronder we bijvoorbeeld beddengoed zoals hoeslakens en slopen verstaan.

Het gaat bovendien om handdoeken, in de meest brede zin van het woord. We kunnen u met onze textielreiniging van dienst zijn voor baddoeken, droogdoeken, theedoeken en bijvoorbeeld vingerdoeken.

tafellinnen
tafellinnen

Reiniging van bedrijfskleding

Wilt u uw bedrijfskleding professioneel laten reinigen, zodat uw werknemers daar geen omkijken naar hebben en u voor een uniforme uitstraling kunt zorgen? Van werkkleding tot overhemden, we zorgen met onze textielreiniging voor de best mogelijke kwaliteit. We werken voor zakelijke klanten in tal van branches, zodat uw personeel er netjes en verzorgd bijloopt.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van textielreiniging, of hoe we de kwaliteit waarborgen? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.