Zit er een vlek in uw tapijt, is dit in de loop der jaren vaal geworden of wilt u zorgen voor de hoogst mogelijke hygiëne? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met tapijtreiniging, we werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van bijvoorbeeld de verschillende soorten vezels die de basis kunnen vormen voor uw tapijt.

Het is van belang om aan de hand van het type vezel voor de juiste vorm van tapijtreiniging te kiezen. We hebben in de loop der jaren een uitgebreide ervaring opgedaan, die ons in staat stelt uw tapijt te reinigen met de juiste middelen en machines. U kunt na onze tapijtreiniging rekenen op een brandschoon tapijt, voor een maximale hygiëne in huis of binnen uw zakelijke omgeving.

Professionele tapijtreiniging

We zorgen uiteraard voor professionele tapijtreiniging, we maken daarvoor gebruik van professionele reinigingsmiddelen en machines. We kunnen op die manier onder andere vlekken van wijn, koffie, thee, bloed, chocolade, cola en smeer voor u verwijderen.

Heeft u te maken met hardnekkige vlekken in uw tapijt, of is uw eigen poging tot tapijtreiniging helaas niet geslaagd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze tapijtreiniging, wij vertellen u graag hoe we u daar optimaal mee van dienst kunnen zijn.

tapijtreiniging-2
tapijtreiniging

Controle op vervuiling

Voordat we van start gaan met onze tapijtreiniging voeren we altijd eerst een controle op de vervuiling en eventuele vlekken uit. We maken een analyse van de huidige hygiëne van het tapijt en geven aan van welke vlekken er sprake is.

Aan de hand daarvan gaan we vervolgens aan de slag met onze tapijtreiniging, zodat u kunt rekenen op een schoon tapijt dat weer bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte waarin u deze plaatst.