Stomerij Amsterdam

Zoekt u een stomerij in Amsterdam, toegankelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten? We kunnen al uw bedrijfskleding stomen en zorgen voor een fris resultaat of u gewoon particulier van dienst zijn met wat kleding of ander textiel. Wilt u een pak laten stomen, omdat dit niet in de wasmachine kan? Het is bij diverse delicate stoffen verstandig om gebruik te maken van onze stomerij in Amsterdam, u kunt het textiel niet zomaar in de wasmachine plaatsen. Wij zorgen voor een heerlijk fris resultaat, zonder dat we aan de andere kant gebruik hoeven te maken van water of (chemische) reinigingsmiddelen.
shutterstock_192219887
wasmand-1

Bedrijfskleding laten stomen

We kunnen u in onze stomerij in Amsterdam bijvoorbeeld goed van dienst zijn met het stomen van uw bedrijfskleding. Draagt uw personeel een mooie blouse, die nare luchtjes vanuit het restaurant opneemt en daardoor een tweede dag niet meer geschikt is om te dragen? Wij zorgen er bij ons in de stomerij in Amsterdam voor dat we de bedrijfskleding voordelig kunnen stomen. U hoeft slechts beperkte kosten te maken, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een fijn en fris resultaat. Daarnaast kunnen we u ook particulier goed van dienst zijn bij ons in de stomerij in Amsterdam, bijvoorbeeld wanneer u een pak of bepaalde overhemden wilt laten stomen.

Reiniging in Amsterdam

We zijn een stomerij in Amsterdam en kunnen u daarnaast goed van dienst zijn met de reiniging van textiel of bijvoorbeeld het tapijt. We zijn een stomerij en wasserij, u kunt bij ons verschillende kanten op. Uiteraard vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden in de verschillende wasmachines en in de stomerij in Amsterdam in het bijzonder. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en met welke kosten u rekening dient te houden? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.
tafellinnen