Raakt uw kleding versleten en wilt u die graag laten repareren, of past uw broek net niet helemaal goed meer nu u aardig bent afgevallen? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met kledingreparatie, we kunnen kleding innemen, repareren of dit herstellen nadat u bijvoorbeeld een ongeval heeft gehad.

Veel Nederlanders gooien hun kleding weg wanneer de rits kapot is gegaan of wanneer ze daar niet goed meer in denken te passen. Dat is echter totaal niet nodig, we zorgen er met onze kledingreparatie voor dat u hier nog gewoon gebruik van kunt maken, omdat de basismaterialen vaak nog van goede kwaliteit zijn.

Voordelige kledingreparatie

Wilt u gebruik maken van onze professionele kledingreparatie, waar u aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt? Wij zorgen ervoor dat we u vooraf goed informeren over wat er mogelijk is en wat u van ons kunt verwachten. Zien we mogelijkheden om uw broek of shirt te herstellen, of wordt het lastig om uw overhemd te repareren?

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we dat uitstekend inschatten, om u daar vervolgens goed mee van dienst te zijn. Uiteraard werken we voor scherpe tarieven, mede omdat we heel vlot voor uw kledingreparatie kunnen zorgen.

kledingreparatie-2
kledingreparatie-3

Ervaring van een specialist

We beschikken over een uitgebreide ervaring op het gebied van kledingreparatie en zijn daarnaast gespecialiseerd in tal van materialen. We weten hoe we deze dienen te herstellen, of wat de voorwaarden zijn wanneer we verschillende onderdelen van uw kleding met elkaar willen verbinden. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we het beste adres op het gebied van kledingreparatie, we zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt blijven maken van de mooiste kleding die u in de kast heeft hangen.

Wilt u meer weten over kledingreparatie, of direct nagaan voor welk scherpe tarief we u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie